Skam den som ger sig

Efter att ha fått nobben från de traditionella förlagen bestämde jag mig för att ge ut boken själv. Då vände det plötsligt.

Jag fick kontakt med det relativt nystartade förlaget Lava som har en ny affärsmodell som ett så kallat hybridförlag. De erbjuder samma professionella utgivning som de stora förlagen, men författaren står för finansieringen mot en större del av intäkterna och mer kontroll över rättigheterna.

Det nytänkande upplägget kittlade min entreprenörsnerv och plötsligt hade jag tre superproffs – Annika Jansson Nasiell, Peter Norrman och Alexandra Torstendahl- med gedigen erfarenhet från förlagsvärlden att hjälpa mig förverkliga drömmen. Sen var det ju bara den där lilla detaljen med finansieringen…

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • marie baardh » Att få fingret:  ”Hej jättespännande.!!!!!! Men din text maskin tog sej saft och kaka i raden " ti..”

  • Maud Gilljam » Att få fingret:  ”Intressant det där om refuseringar! Refuserad = framgång! Vilken energi och vilj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-