Det börjar närma sig

Nu börjar nedräkningen, den 2 juni smäller det! Då ordnar stans bästa festfixare Daniel Lindroth och Li Gullaksen på Subito en releasefest på Sturecompagniet som få romandebutanter nog får uppleva.

Intresset har varit stort från såväl läsare, bokhandel och samarbetspartners och utan att avslöja för mycket finns en hel del spännande aktiviteter kring boken inplanerade. Men först skall vi ha en rejäl releasefest! Vad jag har hört så blir det den största releasefesten för en debutant på länge, men är man inte en av de stora, kända namnen måste man ta till de medel som står till buds för att nå ut till media, partners och ambassadörer. Att det blev just Sturecompagniet är extra roligt, med tanke på att Stureplan ju är den helt centrala spelplatsen för romanen. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • marie baardh » Att få fingret:  ”Hej jättespännande.!!!!!! Men din text maskin tog sej saft och kaka i raden " ti..”

  • Maud Gilljam » Att få fingret:  ”Intressant det där om refuseringar! Refuserad = framgång! Vilken energi och vilj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-