Konsten att bli refuserad - del 2

Alla känner inte till det, men det kräver en viss talang att bli refuserad. Det skrivs 10 000 romaner i Sverige varje år och bara ett fåtal blir utgivna, så oddsen är dåliga från början. Sen kan man, som jag, försämra dem. Flera förlag hade refuserat boken, men en litterär agent – med många stora författare på kundlistan – visade intresse. Nu vänder det! Men så kom frågan:

”Du har väl inte skickat in det till några förlag va?”

Fan. Vad skulle jag svara? Jag kunde ju inte gärna ljuga. När de därefter tackade nej till samarbete sa de att det inte hade med saken att göra, men jag tror fortfarande att detta var min största tabbe hittills. Så känner du någon aspirerande författare, dela gärna denna visdom :)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • marie baardh » Att få fingret:  ”Hej jättespännande.!!!!!! Men din text maskin tog sej saft och kaka i raden " ti..”

  • Maud Gilljam » Att få fingret:  ”Intressant det där om refuseringar! Refuserad = framgång! Vilken energi och vilj..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-